Våre vennskapsklubber

Kristiansand Soroptimistklubb har vennskapsklubber i fire land og det er vennskapstreff på omgang mellom klubbene.

Vennskapskklubbene er

Les nyhetsrevet fra SI Weybridge vi fikk i november 2019 med referat fra vennskapstreffet i Lüdinghausen!

I 2019 inviterer SI Münsterland Süd - Nordkirchen til Friendship Link Meeting i Lüdinghausen helgen 12.-15. september.

2018 vennskapstreff ble arrangert av SI Almelo: "We are looking forward to meet you at our friendship-link meeting on September 2018, Thursday 13th  Friday 14th, Saturday 15th and farewell at Sunday 16th. We are planning to visit the European Capital Leeuward"

Århus var europeisk kulturby i 2017, og i den forbindelse ble alle vennskapsklubbene invitert av SI Silkeborg til arrangementet "Meet the Danes"

I 2016 inviterte SI Weybridge til vennskapstreff i London i juni. Klubben laget en flott artikkel om arrangementet på sin egen hjemmeside. Du kan lese artikkelen i pdf-utskrift her.

I 2015 inviterte kristiansandsklubben  til vennskapstreff fra 27- 31 august med base på Farsund Resort, Bjørnevåg.

Klubbene som deltok:

• Danmark: Silkeborg (Klubbtreff 3. - 6. oktober 2013)
  • Tyskland: Münsterland-Süd/Nordkirchen (Klubbtreff 28. – 31. august 2014)
  • England: Weybridge and District
  • Holland: Almelo